Qui som

No som transportistes, som sanitaris!

Som un grup de persones que treballem a Catalunya al sector de les ambulàncies i fartes de la precarietat i el NO reconeixement professional, es va aprovar en assemblees locals reclamar un servei de gestió, provisió i titularitat del tot pública.

Tècnics en Lluita neix el 14 de desembre de 2018 per donar resposta a l’eterna INnegociació del conveni col·lectiu autonòmic del sector de les ambulàncies, ja que ni patronal ni sindicats han estat capaços d’arribar a un acord raonable després de més de vuit anys.

no-som-transportistes-som-sanitaris-final.png

Volem el servei d’ambulàncies de gestió 100% pública.
Volem el reconeixement dels Tècnics com a personal sanitari.

Tècnics en Lluita és un col·lectiu asindical i transversal, on tothom qui forma part decideix les accions que es porten a terme. Com hem anat demostrant, un dels punts forts és la mobilització de gent al carrer per donar visibilitat de la mala gestió i precarietat laboral que ens sotmet l’administració i la patronal de les ambulàncies.

El 17 de gener de 2019 a Badia del Vallès es va portar a terme la primera assemblea de portaveus on es decideix el funcionament organitzatiu i de treball de Tècnics en Lluita després de consultar a totes les assemblees locals.

Des de Tècnics en Lluita s’han portat a terme diverses manifestacions per reclamar un servei d’ambulàncies 100% públic i unes condicions laborals dignes.

Segueix-nos i comparteix