El pròxim 3 de març es constitueix la ponència de la proposició de llei d’internalització del servei d’ambulàncies

El pròxim dijous 3 de març al voltant de les 10 del matí, a la comissió de salut del Parlament de Catalunya, es constituirà la ponència de la proposició de llei d’internalització del transport sanitari. Es nomenarà al ponent, que hauria de ser el grup parlamentari de la CUP, que és qui va presentar la proposició de llei.

Parlament de Catalunya

En l’ordre del dia (enllaç: https://www.parlament.cat/web/actualitat/ordre-dia/index.html?p_od0=0048013013) estan les propostes d’audiència dels diferents grups parlamentaris, i que proposen a diferents representacions del sector de les ambulàncies.

El que sorprèn és com el grup parlamentari del PSC, un grup d’esquerres, proposi a la patronal i representants de totes les empreses d’ambulàncies. Igual que ERC, que junt amb JxCat, també ha proposat a la patronal. Era d’esperar que JxCat defenses a la patronal, però els altres dos partits d’esquerres?

Aquesta proposició de llei es presenta per internalitzar un servei públic, i que actualment està privatitzat. Per què els partits d’esquerres proposen a la patronal? Quins interessos tenen PSC, ERC i JxCat en què la patronal participi en les audiències? Esperem que el deute no siguin favors polítics, cosa que ens temem que sí.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: