Comunicat sobre la reunió amb els sindicats per la internalització

Avui dia 03/09/2021 a les 10.00 h ens hem reunit a l’Ateneu enciclopèdic popular de Barcelona els sindicats: CCOO, CGT, CNT, UGT, USOC, FS-TES, ASAC, INTERSINDICAL, STSG, SITAC. També han assistit els sindicats de Ferrovial dels serveis del 112 i 061, CCOO, CGT, CNT, CSIF, UGT, Gestors en Lluita i 112 en Lluita. Tots ells convocats per les plataformes Tècnics en lluita i Salvem les Ambulàncies.

El motiu d’aquesta trobada ha estat la possibilitat d’explorar una entesa de totes les parts representatives del sector del transport sanitari, del 061 i del 112 de Catalunya amb una única premissa; la de fer un front comú que doni suport la proposició de llei presentada pel grup parlamentari de la CUP on insta al govern a la internalització dels serveis essencials del transport sanitari urgent i transport sanitari no urgent.

#TotSomSEM

En aquesta reunió s’ha acordat per unanimitat donar suport a la proposició de llei de la CUP. També s’ha arribat al compromís de la creació d’una taula per tal de proposar i acordar les accions de pressió política i social que es creguin oportuns amb un representant de cada sindicat i plataforma avui presents.

No podem deixar de banda el compromís que s’ha adquirit per donar suport al 061 i 112 quan la seva proposició de llei es presenti.

#TotSomSEM

Deixa un comentari

%d bloggers like this: