Comunicat sobre la internalització

Des de Tècnics en Lluita i Salvem les Ambulàncies volem expressar la nostra satisfacció en veure que tots els actors socials (sindicats i plataformes) vam estar representats a la reunió del 3 de setembre per tractar el tema de la internalització del servei d’ambulàncies. Un fet fins ara no vist.

La proposició de llei per la internalització del servei d’ambulàncies a Catalunya es votarà aviat, i per tant, creiem que s’han de posar tots els esforços i mitjans a les nostres mans perquè aquesta proposició s’aprovi al Parlament de Catalunya.

#TotSomSEM

Esperem que es compleixin tots els compromisos adquirits per part de tots els assistents a la reunió del dia 3. Les treballadores i treballadors del sector no entendrien que no fos així. Tot el que es va dir a la reunió, s’ha de convertir en un únic camí de lluita cap a la internalització del servei d’ambulàncies.

Hem de deixar de banda les qüestions econòmiques, ja que està clar que les empreses són les que s’emporten el benefici net, i la sanitat mai pot ser objecte de donar beneficis a tercers. I en el cas que donés beneficis, haurien de ser per al benestar i la salut dels usuaris. Altrament, estaríem parlant d’un negoci a costa de la salut dels ciutadans.

Servei públic = Gestió pública 100 %

#TotSomSEM

Deixa un comentari

%d bloggers like this: