Comencen les ponències de la internalització del transport sanitari al Parlament de Catalunya

Des de Tècnics a Lluita / Salvem les Ambulàncies, us volem informar del següent:

Després de diversos mesos d’espera per aconseguir que s’iniciessin les ponències i continuar avançant amb el procés del projecte de llei per a la internalització del transport sanitari, se’ns notifica que les ponències començaran el pròxim 16 de juny d’aquest mateix any.

En aquestes ponències participaran els següents organismes: administració, empreses privades, col·legi d’infermeria i medicina, sindicats i plataformes del sector.

És evident, que la patronal i alguna administració, presumptament, de dubtosa fiabilitat o corrupta, i després de tenir alguns d’ells interessos privats que es podrien arribar a demostrar en un futur no gaire llunyà, trauran els seus estratagemes per desvirtuar una realitat que patim durant anys. I que no és més que la demostració què, licitació rere licitació, i després d’augmentar considerablement els pressupostos, les empreses no compleixen els plecs concursals, oferint un dubtós servei a la ciutadania de Catalunya, sense cap compromís social i amb unes plantilles precaritzades i esclavitzades.

Per això, cal la unió real de tothom de cara a la finalització de les ponències, que és quan els partits polítics poden millorar o perjudicar la proposició de llei segons els convingui. És quan sens dubte, la pressió que puguin exercir els/les treballadors/es del sector podran fer que canviïn el sentit i la forma d’algunes de les esmenes que podrien perjudicar el sector.

Us anirem informant de les ponències i adjuntant-ne parts perquè vosaltres mateixos pugueu jutjar amb els vostres propis ulls els arguments de cadascuna de les parts.

Compareixences del dia 16 de junyal Parlament de Catalunya
Serafí RuizTècnics en Lluita
Javier PortaUGT
Gerard FranchCCOO
Intervenció dels Grups ParlamentarisRèpliques dels compareixents

Sense més que afegir, rebeu una cordial salutació

2 comentaris a “Comencen les ponències de la internalització del transport sanitari al Parlament de Catalunya”

 1. Bon dia,
  De la patronal i els sindicats CCOO i UGT poden esperar qualsevol cosa. Només busquen el seu benefici i benestar.
  Pel que fa als col·legis d’infermeria i mèdic, no sé si toca. Al rovell de l’ou de tot plegat hi som els tècnics en emergències i transport sanitari com a una de les parts més perjudicades, després de l’usuari, està clar.
  El què és una obvietat, és que els tècnics estem segrestats i amb les mans lligades, no evolucionem perquè no els interessen. I així ens ho venen demostrant al llarg dels anys. Mentre continuem a la patronal del transport sempre seremconductors/transportistes. I aquí és on s’ha de defensar el perquè volem la internalització, que som una anomalia i que estem a un sector equivocat . Que hi ha un greuge amb el SEM que cal erradicar, i que, per molt que ens facin veure que anem cap a l’equiparació, saben, sabeu que estem a anys lluny i que mai serà així.

  Respon
  • És per això que hem de lluitar per l’equiparació. Ningú ens regalarà res, ni tan sols aquells que se suposa que ens han de fer costat. El carrer serà l’única eina que tenim per fer força. OMPLIM ELS CARRERS!!!

   Respon

Deixa un comentari

%d bloggers like this: